6 Mart 2024 Çarşamba

ANASAYFA

özel ortaokul





Adınız - Soyadınız*                             Telefon Numaranız*


Mesajınız *

📞

E-mail *

Yabancı Dil Eğitimi

Yabancı Eğitmenler eşliğinde İngilizce ve Almanca Eğitimi ile öğrencilerimiz en az iki yabancı dil öğreniyor.


Yazılım Akademisi

Yazılım Akademisi ile öğrencilerimiz; Kodlama, Web-tasarım, Python Uygulama Geliştirme öğrenerek Bilgisayar kullanımı konusunda uzmanlaşıyor.

Gitar, Keman ve Piyano Eğitimi

Öğrencilerimiz Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde Gitar, Keman ve Piyano eğitimi alarak kendilerini geliştiriyor.

Yeni Nesil Eğitim Anlayışı

Yeni Nesil Eğitim anlayışımız ile öğrencilerimiz Deney ve Gözleme dayalı eğitim alarak daha kolay öğreniyor.

  1. Detaylar

    1. Öğrencilerimiz Yabancı Eğitmenler eşliğinde İngilizce, ikinci yabancı dil olarak Almanca veya İspanyolca öğreniyor. Kur sistemi ile beraber speaking, writing, listening dersleri görerek en az bir yabancı dili rahat bir şekilde konuşabilecek seviyeye ulaşıyor.
  1. Detaylar

    1. Teknoloji ile donatılmış sınıflarımızda ve Bilgisayar laboratuvarımızda öğrencilerimiz Kodlama, Web-Tasarım gibi alanlarda uzmanlaşarak çağımızın gereksinimlerine uygun hale geliyor.
  1. Detaylar

    1. Tüm öğrencilerimiz Gitar, Piyano ve Keman dersleri görerek yeteneklerini keşfediyor. Uzman eğitmenlerimiz tarafından yetenekleri tespit edilen öğrencilerimiz, yeteneklerine uygun şekilde eğitim alarak o alanda gelişmelerini sağlıyoruz.
  1. Detaylar

    1. Deney ve Gözleme dayalı Yeni Nesil Eğitim anlayışımız ile öğrencilerimizin teorik derslerde almış oldukları eğitimleri laboratuvarlarımızda deneylerle pekiştirerek kalıcılığını arttırıyoruz.