8 Mayıs 2018 Salı

VİZYONUMUZ

Deneyimli eğitim personelimiz, hizmet içi kurslara katılarak güncel bilgilere ve eğitim sistemine hakim olup öğrencilerimize en yeni, en doğru bilgileri vermeyi amaçlar. Eğitim sınıflarımız ferah, hijyenik ve güvenlidir. Öğrencilerimiz ve personelin rahat çalışabilmesi için kurumumuz her türlü ortamı hazırlar. Asla siyasi ve ideolojik görüşlere yer verilemez. Bu tür yaklaşımda bulunan personelin kurumumuzla ilişiği kesilir. Her tür insana eşit yaklaşımı felsefe edinmiş personellerimizle çocuklarınızın tarafsız, adaletli bir eğitim kurumunda eğitim alması öncelikli amaçlarımızdandır. Kurumumuzda öğrencilerin aldığı dersler hakkında öğrencilere alanında uzman öğretmenler tarafından bilgiler verilir. 

Kurumumuz her türlü sınava uygun denemeler yapmakla mesuldür. Yayınlarımız milli eğitim müfredatına uygundur. Öğrencilerimizin başarılı olması ve keyifli biçimde sınava hazırlanmaları için gerekli düzenlemeyi yapmak ve velileri bilinçlendirmek asli görevimizdir.

Kurumsal danışmanlık çalışmaları ile dershanemizde “liderlik, vizyon geliştirme, karar verme süreçleriyle ilgili yaklaşımlar, motivasyonu güçlendirme, kariyer beklentilerine ulaşma, takım bireyleri arasında uyum, olay ve durumların hem içten hem dıştan bakılarak değerlendirilmesi, performans ölçümü ve değerlendirilmesi, hedef koyma ve hedefe dönük uygulamalar” konularında ilerleme hedefliyor ve kaydediyoruz.